Tuinhoutmarkt heeft bij gevel de volgende productgroepen

Gevel

Steeds welkom in onze toonzaal voor gericht advies of besprekingen over uw project!

De gevel is een van de belangrijkste elementen van een gebouw. Het beschermt het gebouw tegen de weersinvloeden en zorg ook voor de algemene uitstraling ervan. Met een houten gevel geeft u uw huis of schuur een natuurlijke uitstraling. Hierbij is materiaalkeuze erg belangrijk.
Materialen die lang meegaan, hebben een relatief lage milieubelasting omdat ze onnodig grondstoffengebruik tegengaan. Ook een goede gevelbekleding draagt bij aan een duurzaam resultaat, en voorkomt zo onnodige milieubelasting.
Tuinhoutmarkt levert duurzame houtproducten voor gevelbekleding, hout dat van nature bestand is tegen alle weersinvloeden.
De duurzaamheid van hout is onderverdeeld in 5 klassen waarin klasse 1 de hoogste duurzaamheid is. De geselecteerde gevelbekledingen zijn terug te vinden in duurzaamheidsklassen 1, 2 en 3 waardoor onderhoud niet nodig is.

Bekijk ons volledige gamma houtsoorten voor gevelbekleding: afromosia (afrormosia), padouk ( padoek-padouck), geimpregneerd grenen, Siberisch lariks, thermowood, eik, ceder, itauba, en zoveel meer.
Ook voor niet-vermelde houtsoorten kan u bij ons terecht.

Ook kunnen wij u voor alle houtsoorten helpen met alle maatwerk. Wenst u een bepaald profiel zoals: blokhutplanken, sidings, parallellogrammen of blokprofielen? Vraag ons hier zeker naar.

Cookies | Uw privacy | Tuinhoutmarkt is onderdeel van EXZO